Hieronder staan de nieuwe en oude nieuwsberichten, oproepen en mededelingen.

Adreswijziging doorgegeven?

donderdag 22 augustus 2019 Mededeling

We horen kinderen enthousiast vertellen over een nieuw huis of de verhuizing. Wilt u bij verhuizing ook de adreswijziging aan van de administratie doorgeven? Dan blijven de gegevens bij ons op school ook actueel. 

Save the date ouders van groep 8

donderdag 6 juni 2019 Oproep

Op maandag 8 juli 2019 nemen de achtste groepers afscheid van de BMS vanaf 18.00 uur. Meer informatie volgt later.

Schoolreisje Onderbouw

donderdag 6 juni 2019 Nieuws

Op donderdag 13 juni gaat de onderbouw op schoolreis naar Dinoland. De kinderen komen deze schoolreisdag op de gewone tijd naar school. Rond 9.30 uur stappen we in de bus en vertrekken we naar Zwolle. Wij verwachten rond 16.00 uur weer op school aan te komen. Staan jullie ons dan op te wachten? Terug bij school gaan alle kinderen nog even mee naar de klas en kunt u in de klas uw kind ophalen.

Er is met onmiddellijke ingang besloten dat er niet meer gezwommen mag worden in de vestinggrachten van Naarden. Hier kunt u de brief lezen.

Meld je aan voor de BMS TALENTENSHOW! Kun jij goed zingen, dansen, speel jij een cool instrument of heb je een ander talent dat je graag wilt laten zien? Spring dan tijdens de Bazaar op 21 juni a.s. op het podium en SHINE! Natuurlijk mag je ook met je hele klas of een groep vrienden en vriendinnen iets moois bedenken (max 2 minuten). En zijn ook ouders, juffen en meesters etc. van harte uitgenodigd om mee te doen! ​Aanmelden kan tot uiterlijk 14 juni a.s. via de intekenlijst die bij de hoofdingang van de BMS hangt en via vrienden@bussumsemontessori.nl (graag vermelden wat je gaat doen, met wie, in welke klas je zit en op welk mailadres we je kunnen bereiken).  ​

Op tijd komen

vrijdag 10 mei 2019 Mededeling

We willen u weer even op het volgende wijzen: 

Denkt u eraan dat uw kind voor kwart voor negen in de klas moet zijn?

De Avondvierdaagse komt er weer aan. Dit jaar van maandag 3 juni t/m donderdag 6 juni. We hopen dat er weer veel kinderen mee gaan doen met dit sportieve evenement. Vandaag was eigenlijk de laatste inschrijfdag maar we hopen op meer kinderen die mee gaan doen dus maandag is de laatste kans om in te schrijven. Lees alle informatie over de A4D en manier van aanmelden hier.

Plantjes!

vrijdag 12 april 2019 Mededeling

Dank aan de Vrienden van de BMS voor alle nieuwe plantjes. Het ziet er weer gezellig uit!

Op 3 april organiseren we op school de Grote Rekendag. De hele dag staat in het teken van rekenen. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Een tipje van de sluier, het thema is: uit verhouding.

MR zoekt een nieuw lid!

donderdag 28 maart 2019 Oproep

De MR is per 1 september op zoek naar een nieuw lid voor de oudergeleding. Bent u iemand die graag inspraak en medezeggenschap wil hebben om zo bij te dragen aan de kwaliteit van onderwijs en de sfeer en de veiligheid op school, meld u dan voor 1 juni aan op of spreek één van ons aan in de wandelgangen. 

Stephen Beuker, Steven Evens, Anne Tijhuis, Maike Koekenbier (MBC) of Pien Linders (OBC)