Hieronder staan de nieuwe en oude nieuwsberichten, oproepen en mededelingen.

Studiedag

donderdag 21 juni 2018 Mededeling

Op donderdag 28 juni is er een studiedag, de kinderen zijn op deze dag vrij. 

Avondvierdaagse

donderdag 24 mei 2018 Mededeling

Maandag begint de Avondvierdaagse. Er lopen wel 85 sportieve BMS leerlingen mee! Zij hebben allemaal een mail met informatie gekregen. (zo niet, stuur dan een mail naar pien@bussumsemontessori.nl) Wij wensen hen veel plezier en mooi weer toe! Op naar de medaille....

Algemene vergadering

woensdag 16 mei 2018 Oproep

Het bestuur nodigt u uit voor de halfjaarlijkse Algemene vergadering (AV) op woensdag 23 mei om 20.30 uur. 

Avondvierdaagse

vrijdag 11 mei 2018 Mededeling

Zo'n dertig sportieve kinderen hebben zich al aangemeld voor de Avondvierdaagse! Maar wij hopen toch op nog veel meer kinderen. Dus...heb jij je nog niet aangemeld maar wel zin om gezellig samen met je klas/schoolgenoten (en héél veel andere kinderen) vier avonden over de prachtige Bussumse hei te wandelen? Geef je dan maandag nog snel op!!

Strookjes,enveloppen en pennen liggen op de tafel bij de hoofdingang. €5,- erbij en inleveren bij de klas van juf Pien en juf Karina (OBC). Doen!

Avondvierdaagse

vrijdag 4 mei 2018 Mededeling

De avondvierdaagse komt er weer aan! Dit jaar van 28 mei t/m 31 mei. Vandaag heeft u al een brief ontvangen met alle informatie. U heeft t/m maandag 14 mei om uw kind(eren) op te geven. We hopen weer op veel sportieve deelnemers! Er liggen inschrijfbriefjes en enveloppen bij de hoofdingang.

Verder zoeken we nog 1 à 2 ouders die ons kunnen helpen met de organisatie. Niet veel werk maar wel handig om met meerderen te doen en ook nog gezellig!

Voor meer informatie vraag Marlies, moeder van Joseph uit BBC of Pien, moeder van Josephine uit BBA (en juf van OBC)

Luizenalert

woensdag 2 mei 2018 Mededeling

Let op, luizen hebben nooit vakantie! Wilt u uw kind weer controleren voordat hij/zij naar school komt? Hartelijk dank.

Heeft u een fijne Koningsdag?

donderdag 26 april 2018 Mededeling

Na deze frisse maar feestelijke Koningsdag wenst het team u nog een zonnige tweede meivakantieweek toe. Tot maandag 7 mei!

Groep 7: Denk aan je Fiets!

Als onderdeel van het verkeersexamen is dinsdag 17 april de fietscontrole voor de kinderen uit groep 7. Wilt u nog even nalezen aan welke eisen de fiets allemaal moet voldoen, zie de mail van de BB.

BMS T-shirts!!!

vrijdag 13 april 2018 Mededeling

Parkeren in de buurt!

vrijdag 6 april 2018 Nieuws

Beste ouders, bij het brengen en halen van uw kind(eren) begrijpen we dat u snel uw auto even in de Busken Huetlaan plaatst, daar waar een plekje is. Ach... het is maar even ( 3 minuutjes) even voor de inrit van de buren...

Maar... weet u dat de buren daardoor niet hun oprit uitkunnen? En vaak meer dan een kwartier moeten wachten voordat ze van hun eigen huis weg kunnen rijden. Mede namens meerdere buren het dringende verzoek om alstublieft uw auto niet voor een oprit te plaatsen, ook niet de neus van de auto... (kunnen er waarschijnlijk net langs) en ook niet voor die paar minuten. Heel erg bedankt voor uw begrip en ondersteuning. 
Team Bussumse Montessorischool en onze omringende buren