Hieronder staan de nieuwe en oude nieuwsberichten, oproepen en mededelingen.

Bovenbouwfeest

vrijdag 15 maart 2019 Mededeling

Save the date!

Vrijdag 29 maart 2019 van 18.30-20.30 uur. Hou de update in de gaten, want verdere info volgt.

Ouderavond

donderdag 14 maart 2019 Mededeling

Zoals op de ouderavond in oktober is afgesproken, is er een nieuwe ouderavond gepland. Deze zal zijn op woensdag 3 april om 20:00 uur. Tijdens deze avond zullen wij u verder informeren over de inhoudelijke ontwikkelingen op de BMS.

Verlof aanvragen

vrijdag 8 maart 2019 Mededeling

Voor het aanvragen van verlof is het de bedoeling dat u eerst een formulier invult. Een formulier is te downloaden via de site of op te halen bij Chantal (administratie). Wij zullen dan het door u ingevulde formulier beoordelen en u laten weten of het verlof wel of niet wordt toegekend.

Studiedag maandag

vrijdag 8 maart 2019 Mededeling

Terwijl uw kinderen maandag vrij zijn gaan wij hard aan het werk. Wij gaan ons deze dag richten op theorie en praktijk rondom de ontwikkeling van meer- en hoogbegaafde kinderen.

Cultuurdag

donderdag 7 maart 2019 Nieuws

A.s. dinsdag 12 maart zal de eerste Cultuurdag gehouden worden op de BMS. Ouders zijn dan van harte welkom om tussen 14.00 uur en 14.30 uur naar een optreden of een tentoonstelling te komen kijken. 

In de onderbouw zijn altijd al twee ouders aanwezig, dit bevalt erg goed. Daarom zijn we ook voor de midden- en bovenbouw tijdens de overblijf op zoek naar twee ouders naast de vaste pleinwacht van DONS. Iedere maand verzorgt een andere groep de ouders voor de pleindienst. Zo is elke groep een of twee keer aan de beurt. De pleindienst voor de midden- en bovenbouw is van 12.00-13.00 uur op maandag, dinsdag en donderdag. Op vrijdag is het van 12.30-13.00 uur. Alvast dank voor uw hulp.

 

BMS staakt niet!

vrijdag 1 maart 2019 Mededeling

Vrijdag 15 maart is de BMS gewoon open.

Taal:doen! en Exploring English

vrijdag 1 maart 2019 Nieuws

Wat genieten we allemaal van het werken met het nieuwe materiaal. De laatste puntjes worden nog op de i gezet, hier en daar mist nog iets van het materiaal, maar de meeste kinderen hebben er al mee gewerkt. Wat is het mooi en wat kunnen de kinderen er veel mee. 

Kosteloos materiaal verzamelen

donderdag 28 februari 2019 Oproep

Wilt u kosteloos materiaal verzamelen voor de Cultuurdag? Bijvoorbeeld doppen, kleine theedoosjes, schoenendozen, koffiemelkcupjes, kleine plastic bakjes en flesjes. U kunt dit inleveren in de blauwe kratten bij groep OBA (Eugenie). Alvast dank! 

Voorjaarsvakantie

donderdag 14 februari 2019 Mededeling

Wij wensen u een fijne voorjaarsvakantie! Graag zien wij jullie op maandag 25 februari uitgerust en gezond weer terug. 

Team BMS