Hieronder staan de nieuwe en oude nieuwsberichten, oproepen en mededelingen.

DE MR stelt zich voor

vrijdag 8 oktober 2021 Mededeling

De MR bestaat dit jaar uit

Michiel Feij (voorzitter) Wouter Bakker( vice-voorzitter) en Floryt van Wesel , allen oudergeleding.

Patricia Langenkamp, Ellen Lohle en Anique van Neer , allen leerkrachtgeleding. 

We vergaderen een keer in de zes weken. U bent van harte welkom om een vergadering bij te wonen. 

Kinderboekenweek

woensdag 29 september 2021 Nieuws

De Kinderboekenweek zal dit jaar gehouden worden van 6 oktober t/m 17 oktober. Het thema is 'worden wat je wil'. Ook op de BMS doen we daaraan mee. Op woensdag 6 oktober zal de Kinderboekenweek op ludieke wijze geopend worden. 

BMS Informatieavond

vrijdag 3 september 2021 Mededeling

De informatieavond op 14 september zal niet fysiek op school plaatsvinden. In plaats daarvan sturen de leerkrachten een brief met de informatie over het schooljaar. Volgende week zullen wij in de nieuwsbrief een ondersteunend filmpje delen van de onder-, midden- en bovenbouw. Voor de ouders van leerlingen in groep 8 hopen wij na 20 september wel een fysieke avond op school te kunnen organiseren waarin de informatie over het voortgezet onderwijs wordt gedeeld.

Hoera!

vrijdag 27 augustus 2021 Mededeling

Als uw kind jarig is mag hij/zij natuurlijk trakteren. Bij ons op school gaat onze voorkeur uit naar een gezonde traktatie, verpakte traktatie of een klein speelgoedje. De kinderen gaan niet de klassen rond. 

Parro app

donderdag 19 augustus 2021 Mededeling

Op de BMS maken wij ook gebruik van Parro. Parro is een extensie van ParnasSys, ons leerlingadministratiesysteem, en ontworpen als communicatiemiddel tussen ouders en school/de leerkracht. Wij kunnen ook de oudergesprekken plannen via Parro. Het is een gesloten, beveiligd systeem en volledig AVG-proof.

Alle leerlingen zijn opnieuw aan de juiste groep gekoppeld. De leerkracht kan via Parro informatie met u delen, u kunt zelf contact opnemen met de leerkracht en met de andere ouders van de groep van uw kind. Mocht u problemen ondervinden met Parro, mail dan de leerkracht.

In het nieuwe schooljaar zullen wij overgaan op een nieuw communicatieplatform Socialsschools wat stichtingbreed wordt gebruikt door Talent primair. Zodra wij hier verder nieuws over hebben zullen wij u meteen op de hoogte stellen.

Zonnebrandcrème

vrijdag 11 juni 2021 Mededeling

Wilt u op zomerse dagen uw kind thuis alvast insmeren met zonnebrandcrème of een flesje meegeven in de tas. Alvast dank! 

Teenslippers

donderdag 3 juni 2021 Oproep

Nu het lekker weer is snappen we dat veel kinderen graag teenslippers dragen. Dit is op school niet handig. Kinderen struikelen vaker, andere kinderen staan er per ongeluk op en met teenslippers aan is voetballen ook niet fijn. Dus een vriendelijk verzoek om uw kind op school geen teenslippers te laten dragen!  Alvast dank.

Fijne vakantie!

donderdag 22 april 2021 Mededeling

Het team van de BMS wenst iedereen een fijne vakantie! Op maandag 10 mei hopen wij alle kinderen weer gezond en uitgerust te zien op school. 

Wij gaan op Rekenreis

donderdag 15 april 2021 Mededeling

Vrijdag 23 april zal de BMS in het teken staan van Rekenen. Wij gaan op rekenreis. Tijdens de Grote Rekendag gaan de kinderen onderzoekend rekenen. Want zelf ontdekken levert inzicht op waar ze de rest van hun leven profijt van hebben. En het is ook nog eens heel leuk!

Studiedag op 6 april 2021

donderdag 18 februari 2021 Mededeling

Op dinsdag 6 april heeft het team een studiedag. Alle kinderen zijn dan vrij.