Gevonden voorwerpen

donderdag 25 januari 2018

Maandag is het weer zover, de laatste maandag van de maand. Dan zullen de waslijnen met gevonden voorwerpen weer worden opgehangen. Kijkt u even of er iets van u of uw kind bij hangt? Wat overblijft gaat naar een goed doel. 

 

Stagiaires gym

donderdag 18 januari 2018

Vanaf 1 februari 2018 zal Niels extra hulp krijgen op de donderdagen tijdens de gymlessen. Luca en Job, eerstejaars Sport en Bewegen Hilversum, komen stage lopen tot aan de zomervakantie. Zij zullen aanvankelijk vooral mee kijken om vervolgens zelf (een gedeelte van) de les over te nemen. Zij stellen zichzelf voor op de gymblog onder aan de update. Mochten er vragen zijn kan dit via Niels.

Luizen alert

donderdag 18 januari 2018

De luizen hebben ook vakantie gehad en laten zich na de vakantie weer zien! Er zijn alweer luizen gesignaleerd. Wilt u regelmatig uw kind(eren) checken?

Muziekles

donderdag 18 januari 2018

De muzieklessen zullen voorlopig nog even op de donderdag plaatsvinden omdat onze muziekdocent Robbert op de dinsdag nog verplichtingen heeft op het conservatorium. Zodra hij daarmee klaar is verhuist de muziekles weer naar de dinsdag.

Toetsen

donderdag 18 januari 2018

De toetsperiode komt er weer aan. Voor onze organisatie is het fijn als u hier met verzuim van uw kind rekening mee kunt houden. Voor de kinderen zelf is het fijn als ze uitgerust de toetsen kunnen maken.

Kosmisch onderwijs op de BMS

vrijdag 12 januari 2018

Vorig jaar hebben wij een nieuwe methode aan mogen schaffen voor kosmisch onderwijs, Da Vinci. Na de kerstvakantie zijn alle groepen er al weer mee aan de slag gegaan. Zo is de onderbouw nu bezig met de vogels in de winter. Volgende week komt er iemand van de Vogelwerkgroep het Gooi en Omstreken om de onderbouwkinderen over de vogels in onze buurt te vertellen en samen een Goois Vogelrestaurant te maken.

Wij zijn begonnen met een pilot in samenwerking met Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek. Voor vragen over het welzijn van uw kind kunt u, één keer per maand, binnenlopen op het spreekuur van de jeugdverpleegkundige of jeugdarts in het blauwe gebouw op het achterplein van onze school (DONS gebouw). Vragen zouden bijvoorbeeld kunnen zijn of uw kind wel goed hoort/ziet/groeit. Of misschien wilt u wel eens praten over de slaap-/eet-/zindelijkheidsproblemen van uw kind?  

Woensdag 17 januari van 8.30 tot 9.30 uur is de jeugdverpleegkundige op school voor al uw vragen.

Storing mail directeur

vrijdag 12 januari 2018

Ellen heeft problemen met haar computer waardoor haar mail soms niet goed binnenkomt. Er wordt aan gewerkt maar mocht u haar een mail willen sturen dan is het verstandig om  in de cc op te nemen. 

Proost! Op een mooi 2018...

donderdag 11 januari 2018

We zijn het nieuwe jaar weer goed begonnen. Maandagochtend werden we verwelkomd door de Vrienden van de BMS met een oliebol bij de deur. In de klas kregen we nog een glaasje kinderchampagne. Dank Vrienden voor deze leuke verrassing!

We gaan weer beginnen!

donderdag 4 januari 2018

Wij wensen een ieder nogmaals een heel gelukkig nieuwjaar! Hopelijk heeft iedereen een fijne vakantie gehad en zijn de kinderen goed uitgerust om weer te beginnen. We kijken er naar uit om iedereen maandag weer te zien!