Bovenbouwfeest

vrijdag 15 maart 2019

Save the date!

Vrijdag 29 maart 2019 van 18.30-20.30 uur. Hou de update in de gaten, want verdere info volgt.

Ouderavond

donderdag 14 maart 2019

Zoals op de ouderavond in oktober is afgesproken, is er een nieuwe ouderavond gepland. Deze zal zijn op woensdag 3 april om 20:00 uur. Tijdens deze avond zullen wij u verder informeren over de inhoudelijke ontwikkelingen op de BMS.

Verlof aanvragen

vrijdag 8 maart 2019

Voor het aanvragen van verlof is het de bedoeling dat u eerst een formulier invult. Een formulier is te downloaden via de site of op te halen bij Chantal (administratie). Wij zullen dan het door u ingevulde formulier beoordelen en u laten weten of het verlof wel of niet wordt toegekend.

Studiedag maandag

vrijdag 8 maart 2019

Terwijl uw kinderen maandag vrij zijn gaan wij hard aan het werk. Wij gaan ons deze dag richten op theorie en praktijk rondom de ontwikkeling van meer- en hoogbegaafde kinderen.

BMS staakt niet!

vrijdag 1 maart 2019

Vrijdag 15 maart is de BMS gewoon open.

Voorjaarsvakantie

donderdag 14 februari 2019

Wij wensen u een fijne voorjaarsvakantie! Graag zien wij jullie op maandag 25 februari uitgerust en gezond weer terug. 

Team BMS

Gevonden voorwerpen

donderdag 31 januari 2019

Maandag 4 februari zullen de waslijnen met gevonden voorwerpen er weer hangen. Kijkt u even of er iets van u of uw kind bij hangt? Wat overblijft gaat naar het goede doel.

Aanvulling op snoepbeleid

donderdag 24 januari 2019

In de vorige nieuwsbrief stond een mededeling over het snoepbeleid. Wij hebben hier de volgende aanvulling op: traktaties bij voorkeur gezond. Indien de traktatie groot is, zullen de kinderen (een deel van) de traktatie mee naar huis krijgen. Tijdens de kleine en grote hap geen snoepgoed meegeven.

BMS Borrel

woensdag 23 januari 2019

Datum: vrijdag 8 februari 2019

Tijd: 20:30 uur

Locatie: Café de Viersprong, Huizerweg 72 in Bussum

Op vrijdag 8 februari a.s. organiseren de Vrienden van de BMS een Nieuwjaarsborrel voor alle ouders/verzorgers en leerkrachten van de BMS. Regel een oppas en kom darten en biljarten in het gezelligste café van Bussum! Drankjes voor eigen rekening (let op: alleen CONTANT betalen), bitterballen namens de Vrienden!

Sloffen

donderdag 17 januari 2019

Om de onderwijstijd optimaal te benutten, dragen de kinderen vanaf heden geen sloffen meer op school. Als uw kind op (sneeuw)laarzen komt, kan hij/zij gymschoenen in de klas dragen of u kunt die dag sloffen/binnenschoenen meegeven.