Fijne vakantie!

donderdag 22 april 2021

Het team van de BMS wenst iedereen een fijne vakantie! Op maandag 10 mei hopen wij alle kinderen weer gezond en uitgerust te zien op school. 

Wij gaan op Rekenreis

donderdag 15 april 2021

Vrijdag 23 april zal de BMS in het teken staan van Rekenen. Wij gaan op rekenreis. Tijdens de Grote Rekendag gaan de kinderen onderzoekend rekenen. Want zelf ontdekken levert inzicht op waar ze de rest van hun leven profijt van hebben. En het is ook nog eens heel leuk!

Studiedag op 6 april 2021

donderdag 18 februari 2021

Op dinsdag 6 april heeft het team een studiedag. Alle kinderen zijn dan vrij.

De eerste schoolweek zit er weer op

donderdag 11 februari 2021

Het was heerlijk om alle kinderen weer te zien en de sneeuw maakte het natuurlijk extra speciaal.
Graag vragen wij wel nog even jullie aandacht voor het volgende:
Het systeem van halen en brengen zoals wij het bedacht hadden, blijkt niet goed te werken. Middenbouw kinderen gaan met hun ouders wachten op onderbouw kinderen waardoor het alleen maar drukker wordt (zie foto) en er geen 1,5 m aangehouden kan worden.
Daarom hebben wij besloten dat vanaf a.s. maandag de onderbouw en middenbouw kinderen weer tegelijk uit zijn, namelijk om 14.45 uur. Voor de bovenbouw blijft de eindtijd 14.30 uur. Het is belangrijk dat de bovenbouw kinderen het schoolplein zo snel mogelijk verlaten en eventueel op geruime afstand van de school wachten op broertjes en zusjes.
Verder willen wij jullie vragen nogmaals naar het protocol uit de mail van 8 februari te kijken en dan met name naar het stuk over halen en brengen.
Wij begrijpen dat het met de sneeuw leuk is om samen met de slee de kinderen te halen maar laat dan één ouder bij de school gaan staan en de ander bijvoorbeeld aan het eind van de straat.
Alleen samen houden wij de BMS veilig en gezond!

Studiedagen gaan niet door!

donderdag 14 januari 2021

Wij hebben besloten om deze studiedagen niet door te laten gaan. De kinderen krijgen woensdag 20 januari afstandsonderwijs en als de scholen weer open zijn komen de kinderen op 19 februari naar school.

online afspraken

vrijdag 8 januari 2021

Wat zijn we goed bezig met ICT. De kinderen hebben weer nieuwe digitale vaardigheden geleerd deze week tijdens het thuiswerken. Onze online lesafspraken staan in de bijlage.

Gelukkig 2021

donderdag 31 december 2020

Wij wensen iedereen een heel gelukkig, gezond, liefdevol en leerzaam 2021!

Fijne feestdagen

donderdag 24 december 2020

Wij willen jullie allemaal fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar wensen! 


Groeten, team  BMS 

Kinderen uit de middenbouw en bovenbouw hebben met elkaar meer dan 100 kerstkaarten gemaakt. Deze kaarten hebben we dinsdagmiddag bezorgd bij de huizen rond de school. De rest van de kaarten wordt naar de Godelinde gebracht om daar aan de bewonders uit te laten delen. 

Sportdag

woensdag 26 augustus 2020

Op woensdag 9 september is de sportdag. Deze zal zonder ouders zijn. Dit is anders dan andere jaren. We hebben een leuke oplossing gevonden. De onderbouw zal rondom de school spelletjes gaan spelen, de middenbouw gaat sporten op het Jacobsveldje en de bovenbouw wordt verwacht op de hockeyvelden in Naarden waar diverse sportieve activiteiten klaar staan. Nadere informatie volgt nog.