Vragenlijst

donderdag 17 januari 2019

Vorige week is er een mail verzonden met daarin een link naar een vragenlijst. Deze vragenlijst gaat over veiligheid en tevredenheid op de BMS. Wij vragen u om deze lijst in te vullen, de antwoorden geven ons informatie over wat er goed gaat en waar het beter kan. Hoe meer ingevulde lijsten, hoe betrouwbaarder het beeld! Alvast bedankt voor uw medewerking.

Toetsperiode

vrijdag 11 januari 2019

De komende twee weken zullen er weer toetsen worden afgenomen. Dit is voor de kinderen van groep 2 tot en met 8. Wilt u erop letten dat er geen afspraken worden gemaakt bij bijvoorbeeld dokter en/of tandarts? 

De bovenbouw maakt de spellingtoetsen en toetsen voor rekenen digitaal. 

Het Kerstdiner

donderdag 20 december 2018

Het kerstdiner was weer een groot succes! Een ieder zag er schitterend uit. De klassen waren omgedoopt tot ware eetgelegenheden en de buffetten waren om te smullen. We hebben samen enorm genoten, van elkaar en al het lekkers. 

Renovatie BMS 2019

donderdag 20 december 2018

De gemeenteraad van Gooise Meren heeft het huisvestingsplan goedgekeurd voor 2019. Dit betekent dat er geld wordt vrijgemaakt voor de renovatie van de BMS. Het plan is om het lokaal van Janneke (MBA) en het blauwe gebouw dat door Dons wordt gebruikt af te breken. Beide gebouwen voldoen niet meer aan de huidige kwaliteitseisen. Deze lokalen zullen worden geintegreerd in het huidige gebouw van de school op de eerste verdieping. Met een architekt worden de plannen verder uitgewerkt. Goed nieuws dus en meer info volgt!

Uitnodiging KERSTBORREL 19 december

donderdag 13 december 2018

WAT: kerstborrel – glühwein, erwtensoep, kersthits, vuurkorven, veel gezelligheid!
VOOR WIE: ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes etc. van leerlingen van de BMS
WAAR: op het schoolplein
WANNEER: 19 december a.s. vanaf 17:15 – 19:00 uur (tijdens het BMS kerstdiner)

Op 19 december wordt in alle klassen van de BMS weer het Kerstdiner georganiseerd.
Terwijl de kinderen binnen feestvieren doen wij dat buiten! De Vrienden van de BMS organiseren voor alle ouders, ophalers/brengers etc. een gezellige winterborrel op het schoolplein.

Trek dus je Moonboots en Kersttrui aan en komt allen! Hartelijke groet, de Vrienden van de BMS

Kerstdiner

donderdag 6 december 2018

Vanaf aanstaande maandag hangen bij het lokaal van uw kind(eren) de intekenlijsten voor het kerstdiner. Dus vanaf maandag kunnen deze worden ingevuld!

Terugblik

donderdag 6 december 2018

Wij kijken terug op een zeer geslaagd Sinterklaasfeest. Citaat van een van de leerkrachten: "Blij word je toch van zo'n dag? Sint op school, vijf pieten op school. Mooi weer. Kindjes blij. Ouders blij. Kilo's pepernoten, speculaas en mandarijnen, liters chocomel. Sinterklaas is simpelweg een feest van liefde geven aan elkaar".
De ouders van de "Vrienden van de BMS": hartelijk dank voor jullie hulp!


Vanaf volgende week kunt u de foto’s hiervan zien middels de dan aangemaakt link. 
( Waarvan u natuurlijk op de hoogte wordt gebracht wanneer het zover is).

Uitstel inspectie

donderdag 18 oktober 2018

Zoals besproken op de ouderbijeenkomst van 8 oktober had de schoolinspectie het voornemen om (eveneens) op 8 oktober onze school aan te doen voor een inspectie. De ouders die op de ouderbijeenkomst aanwezig waren hebben daar al kunnen horen dat Antoinette en het bestuur met de inspectie in gesprek zijn gegaan om uitstel te vragen vanwege de onrustige periode die we als school achter de rug hebben. Deze week hebben we het bericht gekregen dat het bezoek is uitgesteld tot juni/juli. Wij zijn erg blij met dit nieuws, dit geeft het team, directie en bestuur de tijd om te zorgen dat we alles weer goed op de rit hebben voor de inspectie.

Start Kinderboekenweek

donderdag 27 september 2018

Woensdag 3 oktober start de kinderboekenweek. Het thema is vriendschap: Kom erbij!

Schilderen

woensdag 15 augustus 2018

De schilders zijn deze week begonnen met het schilderen van de school. Het lokaal van groep OBA is al klaar!