Pilot muziek

donderdag 9 november 2017

De BMS heeft de derde week nu achter de rug van de muziek pilot verzorgd door de Muziekfabriek. Verschillende vormen van muziek worden door diverse docenten verzorgd waarna er met de docenten en de kinderen wordt geëvalueerd.

Benieuwd hoe het gaat? Vraag het aan de leerlingen! 

Muziek

woensdag 11 oktober 2017

We gaan een pilot muziek starten. A.s. dinsdag zal Nicky van de muziekfabriek aan alle groepen uit de onderbouw, middenbouw en bovenbouw muziekles geven. 

Staking PO

donderdag 5 oktober 2017

Een groot deel van het team is naar Den Haag geweest. Het was bovenverwachting druk en we hopen dat het signaal door de politiek zal worden opgepakt. Hartelijk dank voor uw begrip!

Kinderboekenweek 2017

woensdag 4 oktober 2017

Weten jullie nog? Op maandag 9 oktober starten we op de BMS met de kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is `Gruwelijk eng!'. Durf je echt naar school te komen?  

Binnenkort: App!

vrijdag 1 september 2017

Binnenkort krijgt de BMS een eigen App! Daarmee kunt u dan alles vanaf uw mobiele apparaat bekijken: nieuws, groepsblogs, kalender, foto's en video's. Is uw kind ziek? Dat kunt u doorgeven via de app.

N.b. Mocht u de oude app (Schoool Tool versie 1.2.2) al hebben gedownload: deze werkt op dit moment niet meer.

Hoe dit allemaal gaat werken komt ook tijdens de groepsinformatieavond op woensdag 13 september aan bod.

Nieuwe leerkracht voor BBC

donderdag 31 augustus 2017

We hebben goed nieuws!
Gelukkig kunnen we u melden dat we een leerkracht hebben voor groep BBC. 
Olga Oude Lenferink gaat ons team versterken. Olga is 39 jaar en is een ervaren Montessorileerkracht, ze is deze zomer verhuisd van Almelo naar Utrecht en heeft erg veel zin om bij ons te starten.