Schoolreisje Onderbouw

donderdag 6 juni 2019

Op donderdag 13 juni gaat de onderbouw op schoolreis naar Dinoland. De kinderen komen deze schoolreisdag op de gewone tijd naar school. Rond 9.30 uur stappen we in de bus en vertrekken we naar Zwolle. Wij verwachten rond 16.00 uur weer op school aan te komen. Staan jullie ons dan op te wachten? Terug bij school gaan alle kinderen nog even mee naar de klas en kunt u in de klas uw kind ophalen.

Er is met onmiddellijke ingang besloten dat er niet meer gezwommen mag worden in de vestinggrachten van Naarden. Hier kunt u de brief lezen.

Cultuurdag

donderdag 7 maart 2019

A.s. dinsdag 12 maart zal de eerste Cultuurdag gehouden worden op de BMS. Ouders zijn dan van harte welkom om tussen 14.00 uur en 14.30 uur naar een optreden of een tentoonstelling te komen kijken. 

Taal:doen! en Exploring English

vrijdag 1 maart 2019

Wat genieten we allemaal van het werken met het nieuwe materiaal. De laatste puntjes worden nog op de i gezet, hier en daar mist nog iets van het materiaal, maar de meeste kinderen hebben er al mee gewerkt. Wat is het mooi en wat kunnen de kinderen er veel mee. 

REMINDER: BMS BORREL - 8 FEBRUARI 2019

donderdag 31 januari 2019

Datum: vrijdag 8 februari 2019 Tijd: 20:30 uur
Locatie: Café de Viersprong, Huizerweg 72 in Bussum
Let op: Drankjes voor eigen rekening (alleen CONTANT betalen), bitterballen namens de Vrienden van de BMS!

Vragenlijst

donderdag 17 januari 2019

Vorige week is er een mail verzonden met daarin een link naar een vragenlijst. Deze vragenlijst gaat over veiligheid en tevredenheid op de BMS. Wij vragen u om deze lijst in te vullen, de antwoorden geven ons informatie over wat er goed gaat en waar het beter kan. Hoe meer ingevulde lijsten, hoe betrouwbaarder het beeld! Alvast bedankt voor uw medewerking.

Toetsperiode

vrijdag 11 januari 2019

De komende twee weken zullen er weer toetsen worden afgenomen. Dit is voor de kinderen van groep 2 tot en met 8. Wilt u erop letten dat er geen afspraken worden gemaakt bij bijvoorbeeld dokter en/of tandarts? 

De bovenbouw maakt de spellingtoetsen en toetsen voor rekenen digitaal. 

Het Kerstdiner

donderdag 20 december 2018

Het kerstdiner was weer een groot succes! Een ieder zag er schitterend uit. De klassen waren omgedoopt tot ware eetgelegenheden en de buffetten waren om te smullen. We hebben samen enorm genoten, van elkaar en al het lekkers. 

Renovatie BMS 2019

donderdag 20 december 2018

De gemeenteraad van Gooise Meren heeft het huisvestingsplan goedgekeurd voor 2019. Dit betekent dat er geld wordt vrijgemaakt voor de renovatie van de BMS. Het plan is om het lokaal van Janneke (MBA) en het blauwe gebouw dat door Dons wordt gebruikt af te breken. Beide gebouwen voldoen niet meer aan de huidige kwaliteitseisen. Deze lokalen zullen worden geintegreerd in het huidige gebouw van de school op de eerste verdieping. Met een architekt worden de plannen verder uitgewerkt. Goed nieuws dus en meer info volgt!

Uitnodiging KERSTBORREL 19 december

donderdag 13 december 2018

WAT: kerstborrel – glühwein, erwtensoep, kersthits, vuurkorven, veel gezelligheid!
VOOR WIE: ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes etc. van leerlingen van de BMS
WAAR: op het schoolplein
WANNEER: 19 december a.s. vanaf 17:15 – 19:00 uur (tijdens het BMS kerstdiner)

Op 19 december wordt in alle klassen van de BMS weer het Kerstdiner georganiseerd.
Terwijl de kinderen binnen feestvieren doen wij dat buiten! De Vrienden van de BMS organiseren voor alle ouders, ophalers/brengers etc. een gezellige winterborrel op het schoolplein.

Trek dus je Moonboots en Kersttrui aan en komt allen! Hartelijke groet, de Vrienden van de BMS