Studiedag

donderdag 13 februari 2020

Terwijl de kinderen al vrij waren, was het team hard aan het werk. Wij hadden op 14 februari een studiedag. Samen hebben we gewerkt aan de volgende stappen in de schoolontwikkeling. Bijvoorbeeld door samen te kijken naar de eerste analyse van de resultaten, de inhoud van onze lessen nieuwsbegrip, de uitkomst van de bezoeken tussen leerkrachten onderling en de stand van zaken wat betreft de R.T, de fusie en zoektocht naar een nieuwe directeur. Het was een zinvolle en fijne dag!

Fijne vakantie

donderdag 13 februari 2020

Wij wensen alle kinderen en ouders een hele fijne, gezellige vakantie! Kom vooral lekker uitgerust terug op maandag 24 februari. En vergeet niet om in te schrijven voor de oudergesprekken die na de vakantie plaatsvinden. 

Voortgang verbouwing

donderdag 6 februari 2020

De verbouwing van onze school vordert gestaag. De nieuwe, stalen dakconstructie is geplaatst en de eerste dakpannen liggen er weer op. Zoals de planning er nu uitziet, zullen we aan het begin van de meivakantie terug verhuizen, uiteraard onder voorbehoud. 

Ontruimingsoefening

donderdag 30 januari 2020

Afgelopen woensdag ging het brandalarm af. En dat betekent altijd: rustig blijven en toch zo snel mogelijk naar buiten. We verzamelden op de grote parkeerplaats. Gelukkig verliep de oefening heel soepel.

Pleinplakkers

donderdag 23 januari 2020

De afgelopen week was het eindelijk zo ver: de pleinplakkers konden worden aangebracht. Altijd goed om te zien dat de kinderen heel blij kunnen worden van een hinkelbaan!

Het dak is eraf!

donderdag 9 januari 2020

Deze week is letterlijk het dak van onze school eraf gegaan zoals op de foto's te zien. Volgende week wordt de stalen constructie geleverd voor het nieuwe dak. Het zal niet lukken om de voorjaarsvakantie terug te keren naar de Busken Huetlaan, het schema is aangepast. We houden u op de hoogte.

Gelukkig 2020

donderdag 2 januari 2020

Wij wensen iedereen een heel gelukkig, gezond, liefdevol en leerzaam 2020! Op maandag 6 januari hopen wij alle kinderen uitgerust terug te zien op school.

Speeltoestel

donderdag 19 december 2019

Het speeltoetsel voor de onderbouwkinderen is vorige week geplaatst. Ook de oudere kinderen staan keurig in de rij om te kunnen glijden, mooi om te zien. Er komen nog stickers op het plein, maar gezien de weersomstandigheden moeten we dat nog even uitstellen. 

Kerstdiner

donderdag 19 december 2019

We hebben enorm genoten van ons kerstdiner! De kinderen zagen er geweldig uit, het eten was overheerlijk. Heel veel dank aan de kinderen en hun ouders voor het lekkere eten dat er ook nog eens schitterend uitzag. 

Kerstvakantie

donderdag 19 december 2019

Wij wensen iedereen een hele fijne kerstvakantie! We hopen dat iedereen veel plezier heeft, geniet van de feestdagen, lekker uitrust en gezond en wel weer op school zal zijn op maandag 6 januari.