Terugblik

donderdag 14 november 2019

Op dinsdag 12 november hadden wij een ouderavond over social media. Het was een zinvolle avond waarop we nieuwe inzichten over mediaopvoeding hebben opgedaan. Heel fijn om een flink aantal ouders te mogen ontvangen, dank voor uw komst. Wij zullen de avond in de toekomst herhalen. 

Studiedag 6 november

donderdag 31 oktober 2019

Op woensdag 6 november heeft het team van de BMS een studiedag. Wij worden (verder) geschoold in het werken met DaVinci. De kinderen zijn die dag vrij. Toevallig is 6 november ook de dag waarop veel leerkrachten gaan staken. Dus wij hoeven niet te kiezen of de school al dan niet dicht zal zijn, maar we willen u laten weten dat we wel achter de staking staan. In deze brief kunt lezen waarom. 

Terugblik 28 oktober

donderdag 31 oktober 2019

Op maandag 28 oktober zijn we gestart aan de Amersfoortsetraatweg. Het was, in ieder opzicht, een warme start. Doordat het team in de vakantie heel hard aan het werk is geweest, zag de school er al heel mooi uit en konden we de kinderen verwelkomen in hun ingerichte nieuwe lokaal. Doordat de vrienden van de BMS hadden geregeld dat er warme en heerlijke koffie klaar stond, kon eenieder onder het genot van een kop koffie rustig rondkijken. Hartelijk dank aan de vrienden voor het organiseren van deze ontvangst!

Kinderboekenweek

donderdag 3 oktober 2019

Afgelopen woensdag, 2 oktober, is de kinderboekenweek gestart. Het thema is "reis mee" en dat was goed te zien op het plein! Denkt u eraan dat bonnen van de kinderboeken die zijn gekocht bij boekhandel LOS in te leveren op school? 

Judolessen

donderdag 3 oktober 2019

Vandaag hebben alle onderbouwgroepen, in het speellokaal, judolessen gehad van Judoschool van der Hoek. Er lag een echte judomat in de zaal en de kinderen hebben genoten!

Terugblik

donderdag 19 september 2019

Wat hebben we genoten van onze sportdag! Een zonnetje, veel hulpouders, gevarieerde sport- en spel onderdelen en bovenal heel veel blije kinderen. Prachtig om te zien dat de kinderen aan het eind van de ochtend, tijdens de sponsorloop, nog energie hadden om heel veel rondjes te rennen voor de goede doelen. Zodra al het geld binnen is, zullen wij het tellen en het eindbedrag bekend maken. Denkt u eraan de enveloppe met het ingezamelde geld mee te nemen?

 

Kamp bovenbouw

donderdag 29 augustus 2019

Vooraankondiging: op maandag 30 september, dinsdag 1 en woensdag 2 oktober gaan de bovenbouwgroepen op kamp! Meer informatie volgt.

Bovenbouwkamp

woensdag 27 september 2017

Maandag 2 oktober gaat de bovenbouw op kamp. We wensen de bovenbouw heel veel plezier toe!